Kontakt
MO SRZ Banská Štiavnica
  Dolná 18
  969 01   Banská Štiavnica
 
 Udalosti
 Anketa
Aký spôsob lovu máte najradšej?

Na položenú
39%

Feeder
17%

Pláváná
11%

Prívlač
21%

Muškárenie
12%
 Odporučte nás
  • Podeľte sa o pozitívnu skúsenosť z našej spolupráce a odporučte nás Vašim známym a priateľom:
 Novinky
09.01.2019   Smernica platení príspevkov a vydávaní povolení na rybolov v roku 2019 - je dostupná v sekcii MOSRZ / Dokumenty.
 
 
08.05.2018   Rybárske preteky funkcionárov 2018 - Pozrite si video zostrih z tejto akcie.
 
17.04.2018   Spravodajca 2018 - je dostupný na stiahnutie v sekcii MOSRZ / Dokumenty.
 
08.11.2017   Správa o činnosti rybárskeho krúžku - Správu o činnosti Krúžku mladých rybárov v školskom roku 2016/2017 si môžete prečítať v sekcii MO SRZ / Práca s mládežou
 
21.06.2016   Úlovky z Vindšachty - Podeľte sa s nami o Vaše úlovky z Vindšachtského tajchu! Budú uverejňované v sekcii Vindšachta - revír ChAP / Úlovky.

OZNÁMENIE O SPRACÚVANÍ OSOBNÝH ÚDAJOV


Prevádzkovateľ:
Slovenský rybársky zväz, so sídlom Andreja Kmeťa 20, 010 55 Žilina, IČO:00178209, zapísaný v registri občianskych združení s potvrdenou činnosťou vedenom Ministerstvom vnútra SR pod č.VVS/1-909/90-60 zo dňa 6. augusta 1990.

Dotknutá osoba: 
Na účely tohto oznámenia je dotknutou osobou každá fyzická osoba, člen Slovenského rybárskeho zväzu a žiadateľ o vydanie povolenia na rybolov, ktorej osobné údaje spracúva Slovenský rybársky zväz vo svojom informačnom systéme ako prevádzkovateľ a organizačné zložky Slovenského rybárskeho zväzu ako sprostredkovatelia, a taktiež osoby, s ktorými je prevádzkovateľ/sprostredkovateľ v zmluvnom vzťahu.

Účel spracúvania osobných údajov:
  • vedenie centrálnej evidencie členov Slovenského rybárskeho zväzu, vedenie disciplinárnych konaní alebo iných konaní voči členom Slovenského rybárskeho zväzu
  • poskytovanie osobných údajov členov organizačným zložkám Slovenského rybárskeho zväzu v súvislosti s výkonom rybárskeho práva
  • používanie na elektronickú komunikáciu
  • rybárske preteky, školenia, prednášky, udeľovanie vyznamenaní a iné akcie prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľov
  • zverejnenie na verejných webových stránkach prevádzkovateľa alebo sprostredkovateľov v rozsahu mena a priezviska
Rozsah spracúvaných osobných údajov:
  • titul, meno, priezvisko
  • dátum narodenia
  • trvalý pobyt
  • fotografia
  • e-mailová adresa
  • iné osobné údaje (napr. číslo OP) nevyhnutné pre disciplinárne konania a iné konania
Práva dotknutej osoby:
  • vziať súhlas kedykoľvek späť
  • požadovať informáciu, aké osobné údaje sú spracovávané
  • požadovať vysvetlenie ohľadne spracovávania osobných údajov
  • vyžiadať si prístup k osobným údajom a nechať ich aktualizovať alebo opraviť
  • požadovať výmaz osobných údajov
  • v prípade pochybnosti o dodržovaní povinností súvisiacich so spracovávaním osobných údajov, obrátiť sa na prevádzkovateľa/sprostredkovateľa alebo na Úrad na ochranu osobných údajov
Doba spracúvania osobných údajov:
Osobné údaje dotknutej osoby sa spracúvajú po nevyhnutný čas v súvislosti s výkonom rybárskeho práva, najmenej po dobu trvania členstva v Slovenskom rybárskom zväze.

V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa spracúvania osobných údajov nás môžete kedykoľvek kontaktovať prostredníctvom nasledovných údajov: 
 
Slovenský rybársky zväz
Andreja Kmeťa 20, 010 55 Žilina
e-mail:​ 
schlesingerova@srzrada.sk, sekretariat@srzrada.sk